Uit-tip: Italian Car Passion [3/12-31/01)

italian-car-passion-autoworld-2015-autofans_4

Fans van Italiaanse strakke lijnen en steroïden, opgelet: vanaf vandaag tot eind januari kan je terecht in Autoworld voor Italian Car Passion, een tentoonstelling rond 'la bella macchina italiana', met een hele rist Italiaanse automerken uit heden en verleden.

De bouwers van de tentoonstelling hebben zich de moeite getroost om een hele scenografie met een piaza-sfeer op te zetten, waarin je een aantal exclusieve Italiaanse bolides kan zien. Wat dacht je van de Disco Volantes uit 1952, een Lamborghini Miura en 350 GT Touring?

Kijk je liever naar hedendaagse modellen, dan kunnen de organisatoren je verlekkeren met een Lamborghini Veneno en een reeks Ferrari LaFerrari's. Maar ook teloorgegane Italiaanse merken zijn er te zien, zoals de Bizzarrini 5300 GT Strada, de DeTomaso Mangusta Bertone of de Iso Rivolta Grifo Giugiaro.

italian-car-passion-autoworld-2015-autofans

Om het helemaal af te maken werd een plekje op de piazza ingericht als terras van een wijnbar, van waaruit je alles nog eens kan overschouwen. Naderhand kan je in de shop ook een catalogus aanschaffen waarin elk model op de tentoonstelling wordt besproken. Andere hebbedingen zijn de unieke polo die werd ontworpen in samenwerking met de Collezione Automobili Lamborghini, een speciale oplage van de affiche, dvd’s, maquettes en modelauto’s, waaronder een rode Lambo Miura ‘limited edition’ in de kleuren van de tentoonstelling.

italian-car-passion-autoworld-2015-autofans

Praktisch

Openingsuren Iedere dag van 3 december 2015 tot 31 januari 2016 (ook op maandag, op 25 december en op 1 januari) van 10.00 u tot 17.00 u (zaterdag en zondag: van 10.00 u tot 18.00 u).
Tarieven Volwassenen : €13, Groepen (15 personen en meer na reservatie) / Studenten / Senioren / Invaliden : €10, Kinderen van 6 tot 12 jaar : €7 / Kinderen < 6 jaar : gratis (Tickets kunnen ook online worden besteld) Een ticket voor deze tentoonstelling geeft ook toegang tot de rest van Autoworld.

Alle info vind je ook op www.italiancarpassion.be

Je vind ons sfeerverslag van de openingsavond op onze Facebookpagina.

Binnenkort kunnen jullie bij Autofans.be tickets winnen voor dit evenement, hou onze site zeker in de gaten, in de komende dagen vertellen we je er meer over.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws