Alfa Romeo Giulia Fastback: Nu beter?

alfa-romeo-giulia-fastback_01

Over het design van de Giulia zijn de laatste woorden nog niet gezegd of geschreven. Maar wat als de sedan wat meer 'fastback'-allures krijgt, valt hij dan wat beter op het netvlies?

Met de Giulia heeft Alfa Romeo na jaren nog eens een sedan in de line-up staan, het design ervan kan niet iedereen bekoren. Niet dat de Giulia een lelijk eendje is. Nee, de meest gehoorde kritiek is dat hij wat 'algemeen' is vormgegeven, zonder echt een Alfa-sausje.

Beeldbewerker Theophillus Chin, die sliep er eens een nachtje over en kwam tot het besef dat de Giulia eigenlijk een fastback moet zijn. Ongelijk kunnen we hem eigenlijk niet geven, want met uitgetrokken daklijn wordt het meer een vierdeurscoupé, dan sedan.

alfa-romeo-giulia-fastback
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 5 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (5)

Plaats een reactie
fab 14:41
afbeelding van fab

Een prachtig design verpesten kan die Theophillus Chin wel goed.

BePa 16:01
afbeelding van BePa

Zo lijkt hij pas helemaal op die lelijke niche-vullende BMW's, Audi's en Mercedessen van tegenwoordig. Néééé dus. Zoeken naar eigen sterkte.

Jensd 16:06
afbeelding van Jensd

Ik dacht krak hetzelfde

Kevin 18:49
afbeelding van Kevin

T'is anders toch een mooie verschijning, niet mijn ding maar het is wel mooi om naar te kijken

tomtom 22:26
afbeelding van tomtom

Jakkes! Die kort afgesneden kont vind ik bij élk model gewoon goor. Bij de 3er compact, bij de Mitsubishi lancer, bij de Ford mondeo, echt elk model in korte versie vind ik om van te kotsen. Die wagens mogen enkel bestaan in de vorm van saloon of estate, maar niks anders.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws