Tesla Model S nu ook voor milieubewuste kinderen

teslamodelskids_01

Kinderen die begaan zijn met de natuur (en beschikking over ouders met een diepe geldbuidel) kunnen voortaan op het lokaal speelpleintje rondbollen in hun eigen miniatuurversie van de Tesla Model S. Met werkende koplampen, kofferklep én muziekspeler.

Als kind droomden we allemaal van zo'n klein Jeepje of Ferrari op maat gemaakt voor ons. Kinderen van nu, die dromen misschien wel van een miniatuur-Tesla. Een droom die in vervulling kan gaan, want Amerikaans speelgoedmerk Radio Flyer introduceert een replica van de Model S voor je klein grut.

Alsof dat nog niet lollig genoeg is komt het merk met twee uitvoeringen. Een 140 wh-versie en een 190-Wh versie. De kinderen kunnen dan weer kiezen uit Red Multi-Coat, Deep Blue Metallic en Midnight Silver Metallic om hun Tesla kleur te geven. Ouders hebben dan weer het vermogen om de snelheid van het elektrische karretje in te stellen op 5 of 10 km/u.

De instapversie kost 499 dollar (€446), de topversie met alle toeters en bellen zoals radio, werkende lichten en 'krachtige' batterij kost 804 dollar (€710). Vanaf mei is de kleine Model S via Radio Flyer beschikbaar voor verwende kinderen over heel de wereld.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Dequal 12:31
afbeelding van Dequal

Hoe zalig is die reclamespot. Echt goed uitgewerkt haha.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws