5 redenen om op 30/04 & 01/05 mee te gaan toeren

act-agtt-2016

Op 30 april is het de Antwerp Classic Tour (ACT) en op 01 mei de Antwerp Grand Tourisme Tour (AGTT). Toeren is altijd leuk, zeker met zo'n organisatie, en je kan nog deelnemen.

De Gedempte Zuiderdokken (Waalse & Vlaamse Kaai) zullen dit jaar de host zijn voor de 6 de editie van het AntwerpClassicCarEvent, ook dit jaar organiseert ACCE een internationale rally, de Antwerp Classic Tour (ACT) op zaterdag en met als nieuwigheid op zondag, de Antwerp G T Tour (AGTT).

Beide tours zullen een rit maken doorheen het prachtige landschap van de Kempen met aankomst op de site van het ACCE. De ACT staat open voor wagens met bouwjaar voor 1985 (Oldtimer) de AGTT voor nieuwe en klassieke wagens van het type Grand Tourisme.

Inschrijven kan nog, en wel hierom:

1: Het wordt zowaar goed weer!

Niets beter dan heerlijk cruisen onder een stralend zonnetje. De zon is besteld en zou na een natte week geleverd moeten worden.

weer-antwerpen

2: De Kempen

Vriendelijke mensen met leuke accenten, mooie wegen en de warmste streek van België. Toscane is er niets tegen.

kempen

3: Het deelnemersveld

Iedereen weet dat ACCE de zotste wagens bijéén kan krijgen. Check op hun site maar eens de foto's van vorige edities en Touramical.

acce2015

4: ACCE

De mannen van ACCE kunnen er wat van. Niet alleen organiseren ze één van de grootste autoshows in België, ze hebben natuurlijk jarenlange ervaring met hun Europese Touramical-ritten. Je kan er dan ook vanuit gaan dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Acce2015

5: Er zijn nog plaatsen!

Jawel, inschrijven is nog mogelijk, en wel op: antwerpclassictour.be
Snel zijn is de boodschap.

Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws