Brugdag? Deze vijf wagens springen mee richting weekend

auto-brug

Vandaag is een brugdag tussen Hemelvaart en het zonnige weekend. En als je dit leest, sta je waarschijnlijk niet in de wachtrij van het overvolle pretpark. Ook wijzelf zijn aan het werk vandaag, maar om de pijn wat te verzachten maken we samen de sprong naar het weekend.

Want waar geen brug is, moet je springen. Neem je wel de brug? Dan kijk je even in dit brugdag-artikel van een tijdje terug.

fifth gear

Bij Fifth Gear wilden ze het wereldrecord verspringen met een caravan achter je auto vestigen. Of dat allemaal zo makkelijk gaat? Heb je tien minuutjes? Dan leggen ze het je uit.

Colin's Crest

In de rally van Finland is Colin's Crest een trekpleister voor liefhebbers. Naast het behalen van het podium is ook het record van verste sprong op deze heuvel gegeerd bij de rallyrijders.

GTA5

Ook onrealistische sprongen zijn leuk, vooral als je achteraf gewoon verder kan rijden. Of wat dacht je van deze truck in Grand Theft Auto 5?

hot wheels

Hot Wheels doen het zonder caravan, maar ook hier is het de bedoeling een wereldrecord te vestigen. Je speelkamer in het groot, met een echte bestuurder achter het stuur van die gekke Hot Wheels auto.

James Bond

In de film "The Man with the Golden Gun" presteert James Bond het van een zuivere cork screw te draaien terwijl hij de rivier oversteekt. Wedden dat het hem geen twee keer lukt?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws