Zo rolt Ken Block - camionettestyle...

ken-block-transit_01

Nee, de wereld van Gymkhana-boy Ken Block bestaat niet alleen uit driften, rallycross rijden, crashen en energiedrankjes drinken. Soms moet hij ook gewoon met de camionette op pad. Al zou Ken Ken niet zijn moest 'ie niet over een gepersonaliseerd product beschikken. Eentje dat zowaar beschikbaar wordt in gelimiteerde editie.

Er zal het nodige 'handrempje-trek' aan de pas moeten komen om de Ford Transit aan het driften te krijgen. Want een dieselmotor en voorwielaandrijving, dat is niet Ken Block's natuurlijk habitat. Toch ging 'ie samen in zee met rallywagenbouwer en busjes-tuner - gekke combinatie, inderdaad - M-Sport. Die gingen eerde al loos op de Ford Transit en het lijkt er op dat Kennie's exemplaar grotendeels gebaseerd is op die creatie.

ken-block-transit

Het verschil zit hem in de bodykit op de bodykit en de uiteraard zwarte lakkleur met subtiele accenten op de stootlijsten en het obligatoire 'Ken Block'-plakaat op de flank. Daar staat bij dat het over een gelimiteerde editie gaat waardoor het waarschijnlijk is dat je bij M-Sport kan aankloppen als je dezelfde Transit als Ken Block wilt hebben. Wij zouden toch liever met z'n Focus RS willen rondtoeren...

ken-block-transit
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws