Clone wars: Landwind X7 tikt Range Rover Evoque

landwind-range-crash-china_02

In China hebben de Range Rover Evoque en zijn kopie, de Landwind X7, nader kennis met elkaar gemaakt op een kruispunt. Je kan het zelf zo gek niet verzinnen...

Naam en faam verwierf Landwind met de X7. Niet door de bouwkwaliteit of prestaties van de Chinese wagen, wel omdat het een bijna exacte kopie is van de Range Rover Evoque. Bij Land Rover zijn ze dan ook woest op Landwind en al zeker omdat de X7 door de styling de verkoopstopper is van het merk. Echter; in China nemen ze de plagiaatwet zou nauw niet.

Des te komischer wordt het als je deze aanvaring tussen de X7 en Evoque bekijkt op een kruispunt in China. Al zeker omdat het beiden rode exemplaren zijn. Want laat ons eerlijk zijn, op het eerste gezicht lijk je naar twee Evoques te kijken. Om af te sluiten, in China kost de real deal gemakkelijk 60.000 euro, de Landwind X7 eerder 17.000 euro. O ja, moest je het willen weten; volgens de plaatselijke politie was de X7 in fout. Al hopen we dat ze zich niet vergist hebben door de gelijkenis van beide wagens.

landwind-range-crash-china
landwind-range-crash-china
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Ka Meel 01:18
afbeelding van Ka Meel

Dus gewoon een Landwind kopen en daarna de kofferdeksel en grille vervangen door een originele van Range Rover.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws