Purperen Pagani is voer voor het oog

pagani-purper_01

Drie exemplaren speciaal voor China, dat is de Pagani Huayra Dinastia. Toch krijgen klanten nog zeggenschap over het uiterlijk ervan, waardoor deze paarse Huayra met turquoise interieur het daglicht ziet. Kitsch of kunst?

Officieel heet dit exemplaar van de al gelimiteerde Dinastia-oplage 'Pacchetto Tempesta'. Dit omdat de klant ook nog eens het Tempesta package aanvinkte van zo'n 160.000 euro. Voor dat geld krijgt de Pagani aerodynamische details en lichtgewicht velgen rondom opgetrokken uit aluminium.

Al is het vooral de kleurstelling die met de aandacht gaat lopen, want de koolstofvezel carrosserie krijgt een purper tintje vergezeld van turquoise accenten. De Velgen, die krijgen dan weer een goud kleurtje.

Binnenin breekt het interieur pas echt los, met een overvloed aan turquoise details. In your face? Best wel. Wij zijn er alvast nog altijd niet uit of we het nu kunst of kitsch vinden...

pagani-purper
pagani-purper
pagani-purper
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 11:36
afbeelding van Techno Patat

Dat Paars, Italiaans vlaggetje over de , euhm motorkap?, voorkap, wat je het ook noemt in combinatie met die gouden velgen vind ik kunst zie!

Maar ik had wel liever een ander interieur gehad dan dit :o! Ik denk aan dieprood, bordeaux rood of gewoon zwart leder met dat ruitjespatroon, alcantare stof en contrasterend grijs stiksel :)!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws