Uit-tip: Expo 100 years BMW in Autoworld

100_years_bmw-autoworld-2016_4

BMW viert haar 100-jarig bestaan, en in België gebeurt dat in het bekendste automuseum van het land. Wie Autoworld bezoekt, kan er tegenwoordig altijd wel een extra tijdelijke expo meepikken. De komende maand is het thema '100 Years BMW'.

Er staan zowat 100 exemplaren uit de geschiedenis van het Duitse merk uitgestald. De verscheidenheid is enorm, van de kleine Dixi over de Jagermeister 320i uit de jaren 70 tot de recente i8. Tussendoor vind je er ook andere prachtige wagens, zoals de 507 coupé. De M535i als voorloper van de M5 of de F1-racewagen van Ralf Shumacher uit 2000? Noem het, ze staan ertussen.


Als bezoeker kan je alle dagen langsgaan bij Autoworld, ze zijn zelfs open op kerst of nieuwjaar. Openingstijden gaan van 10-17u op weekdagen en tot 18u op zaterdag en zondag. Met 11 euro koop je een toegangsticket voor het gehele museum, want naast de BMW-tentoonstelling zijn er ook andere historische wagens te zien in Autoworld.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Jelledr 17:23
afbeelding van Jelledr

Iemand reeds een bezoek gebracht aan dit museum? Is het de moeite waard? Of staan er amper wagens binnen? Ik heb het nog nooit bezocht vandaar mijn vraag. Lijkt me ideale trip bij regenweer.

Philippe 11:10
afbeelding van Philippe

Moet je zeker eens doen. Is een heel mooi gebouw met een prachtige collectie. Bovendien gelegen in een prachtig park. Ideaal voor een dagje uit in Brussel!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws