Morgan EV3 Junior doet ons dromen dat we terug 10 waren

morgan-ev3-junior_2017_01

Vroeger één van die gelukkige kinderen met een gokart met trappers? Dan nog zal je jaloers zijn op deze Morgan EV3 Junior, een elektrische kart met een topsnelheid van zo'n 16 km/u en een heerlijk design.

De Morgan Three Wheeler spreekt door zijn retrodesign sowieso tot de verbeelding. Rotverwende kinderen hoeven tegenwoordig niet meer te 'doen alsof' ze met zo'n Morgan onderweg zijn, want het Britse sportwagenmerk heeft een mini-versie gemaakt van haar befaamde driewieler. Die doe het net zoals de grote EV3 met een elektrische aandrijving waardoor je klein grut aan zo'n 16 km/u de buurt onveilig kan maken. Voor evenveel kilometers.

Al zijn het niet de prestaties waarvan je achterover zal vallen. Wel van de details op dit speelgoedje. Een volledige werkende ophanging, lichten en een handgemaakte carrosserie van hout en lichte materialen.

morgan-ev3-junior_2017

Enig probleem? De vanafprijs. Want Morgan vraagt maar liefst 7.995 pond voor deze EV3 Junior, dik 9.000 euro. Daarmee kan je veel Lego kopen voor zoon- of dochterlief...

morgan-ev3-junior_2017

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws