Maak volgende Giulettia maar zo, Alfa!

x-tomi-giulietta-render

De Alfa Romeo Giulietta draait alweer mee sinds 2010. Met wat lichte facelifts erbij ziet de wagen er nog altijd okee uit, maar de nieuwe designlijnen van Alfa Romeo zitten toch anders. Geen probleem voor fotobewerker x-Tomi.

x-Tomi nam de Giulietta en plakte daar de lijnen over van de Giulia en de Stelvio. Het resultaat is een dynamisch ogende C-segment hatchback. Eentje waarvoor je de Golf zou laten staan, als je enkel op de looks zou afgaan.

Nochtans ziet het er niet naar uit dat Alfa snel aan een opvolger van de Giulietta zal beginnen. Marchionne zit met een drang om het gamma naar boven toe uit te breiden, terwijl de meeste automerken hun luxueuze gamma eerder naar onderen uitbreiden. Meer luxueuze en grote Alfa's dus, en daar zit zo'n Giulietta niet bij. Het lijkt dan ook niet lang meer te zullen duren voordat de MiTo en Giulietta uit het gamma verdwijnen. En dat terwijl het net die twee modellen zijn die het merk rechthielden na het wegvallen van de 159.

Tenzij iemand het bovenstaand prentje voor de Giulietta doorstuurt naar Marchionne en zijn kompanen.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Quin 12:32
afbeelding van Quin

Absoluut :) ! Laat de Giulietta maar in z'n huidige vorm bestaan, veel mooier en stand-out design dan dit.

Nieuwe generatie Alfa's is zeker niet mis, maar ik mis die gedurfdheid en eigenheid van de generaties daarvoor (net als bij elk automerk tegenwoordig, spijtig genoeg).

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws