Yikes: Dodge Challenger Demon kan je maar bij één bedrijf verzekeren

dodge-challenger-demon-2017_01

Alle andere verzekeringsbedrijven in Amerika lopen met een astronomische bocht rond de nu al levensgevaarlijke musclecar. Gelukkig is er Hagerty om eigenaars een gerust gevoel te geven... en ze diep in de buidel te laten tasten waarschijnlijk.

Nog geen 90.000 dollar vraagt Dodge voor één van de gevaarlijkste wagens die dit decennium de openbare weg op zullen rijden. Niet door het ontbreken van een kreupelzone of gordels, wel omdat we het hier hebben over een 840 pk sterke achterwielaangedreven musclecar die enkel rechtdoor wil. In handen van tja, eigenlijk iedereen, is dit gewoon een gevaarte.

Het maakt alvast dat de meest verzekeringsbedrijven over de grond rollen van het lachen wanneer ze een aanvraag binnen krijgen. Omdat iedereen er nu eenmaal van uit gaat dat iedereen die er meer dan vijf meter mee rijdt daadwerkelijk een boom zal raken. Hagerty Insurance, gekend in de klassiekerwereld, stapt op de voorgrond en neemt de gok op zich als officiële verzekeraar voor de Dodge Challenger Demon. Wat je daarvoor als eigenaar moet neerleggen? Dat houden ze stil maar dat het duurder zal zijn dan je Ford Fiesta te verzekeren, dat mag wel duidelijk zijn.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Techno Patat 22:32
afbeelding van Techno Patat

Zolang je de normale voorbandjes laat opliggen zal dit best nog wel een bocht door te krijgen zijn toch? Oke geen rondje nordschleife in een recordtempo maar wel normaal te rijden op de openbare weg...
want elke Demon wordt geleverd met 2 sets voorbanden: normale sportbandjes zoals er op elke sportieve wagen liggen en een set supersmalle dragrace bandjes die ze op elke foto monteren :D!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws