Het bestaat: Brit koopt z'n 14e Mitsubishi op rij

mitsubishi-14e-car

Dat elk merk wel zijn vaste fans heeft door dik en dun mag wel blijken. Kijk maar naar Cliff Hodson, een Brit die al 38 jaar lang gerief van Mitsubishi koopt. Zijn laatste in die lijn? Een Mirage.

Meteen ook een knikje naar de allereerst Mitsubishi die de man uit Tewkesbury ooit kocht, een Colt uit 1979, want de Mirage is daar zowat de spirituele opvolger van (en bij ons trouwens bekend als de Space Star). Samen met zijn vrouw schakelde hij de jaren daarna over naar alles van een Sigma, over een Galant tot zelfs Lancers. Zelfs de laatste modellen zoals een ASX en Mirage zaten er bij. Zijn favoriet was evenwel die ASX. Nu, 38 jaar na de eerste Colt doet de man het nu met z'n 14de Mitsubishi.

Zelfs met de ietwat neergang van het merk blijft Cliff dus geloven in het Japanse merk. Al kan het één en ander er mee hebben te maken dat hij al 38 jaar lang bij dezelfde dealer in Cheltenham langs gaat en hij de service daar uitmuntend vindt.

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Quin 15:52
afbeelding van Quin

Ik hoop dat er nog enkele van die Mitsubishi's functioneel zijn, want 14 Mitsubishi's op 38 jaar verslijten, is wel straf :D

Evo X 23:13
afbeelding van Evo X

't Blijven lichtgewichten he, en dat voel je in 'n vergelijkbaar model. Wat ook opvalt is dat ze in tegenstelling tot andere Japanse collega's goedkoper blijven. Ze staan in veel landen in de top vijf qua betrouwbaarheid, zelf kan 'k zeggen dat dit wel klopt. Er zijn soms kantjes aan sommige op leeftijd, maar als je dan ziet wat je 'm hebt betaald dan kan zo'n reparatie of koetswerkzorg (en ja dat kunnen ze gebruiken) er wel door.

Patsy loockx 14:24
afbeelding van Patsy loockx

Heel betrouwbaar heb na colt, lancer,asx gekocht het zijn kilometers freeters.En ook de goede en betrouwbare service van mijn dealer garage theys overijse.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws