Geinig: Wat als Rolls basismodellen zou bouwen?

rolls-base

Denk je aan Rolls-Royce, dan denk je aan aircoknoppen die waarschijnlijk duurder zijn dan alle automobielen in je garage samen. Maar wat als de crisis zwaar toe slaat en de rijken der aarde wat meer op hun duiten moeten letten? Een 'instap-Rolls' met plastiek bumperwerk.

Ongespoten bumpers op een 'premium' wagen, we hebben het niet meer gezien sinds de tweede generatie A6. Stalen velgen, die zijn tegenwoordig ook voorbehouden voor een Dacia Duster. Maar wat als... de economie zo in het slop geraakt dat zelfs Rolls een stapje terug moet zetten om nog cliënteel te vinden. Denk een Phantom met stoffen stoeltjes, halogeen koplampen, plastiek bumperwerk/ spiegelkappen/ deurklinken en stalen velgen.

Eerlijk, het ziet er nog niet eens zo slecht uit. Misschien dat een rijk individu eens een statement moet maken en z'n nieuwe Phantom zo moet bestellen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Kris Vanhemelen 12:35
afbeelding van Kris Vanhemelen

Dat ziet er nog zo slecht niet uit. Nu nog een versie Allroad, Country, All-Terrain om andere merken helemaal te imiteren. Een verhoogde break met neerklapbare (1/3-2/3) banken en isofix, ik zie het volledig voor me.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws