Citroën Heritage veilt 65 voertuigen op 10 december

conservatoire_citroen_paris_10

De Conservatoire Citroën, een hangar vol speciale modellen, prototypes en oude modellen, verhuist. En daarom zal Citroën Heritage op 10 december een hele reeks voertuigen veilen! Altijd al die speciale concept car in je living willen hebben staan?

De allereerste 2CV prototypes, de GS BiRotor, de Chinese versie van de ZX berline of de Sbarro Evasion, er staat heel wat curieus in de Conservatoire Citroën, vlakbij Parijs. Maar omdat de fabriek van Aulnay gesloten werd moet ook de hele hangar leeggemaakt worden.

Daarom gaan ze over tot de veiling van wel 65 exemplaren uit de collectie. Exemplaren die elk hun verhaal hebben, en dat vanaf dan verder kunnen vertellen bij hun nieuwe eigenaar. De veiling gaat door op zondag 10 december vanaf 14u. Dan worden zowat 65 wagens verkocht, allen met een geschatte waarde tussen de 1.000 en 20.000 euro. Niet alleen echte Citroën-modellen gaan onder de hamer, ook concept cars va onder meer Sbarro worden geveild.

Wie wil deelnemen aan de veiling kan dat rechtstreeks op www.drouotlive.com, telefonisch, of ter plaatse. Er is een kijkdag voorzien op zaterdag 9 december tussen 9u30 en 17u. Een inschrijving en informatie krijg je bij Veilinghuis Leclere.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws