Smoothie-recept: moderne wagens met klassieke looks of net andersom

mercedes_amg_gt_retro

Neem je blender en gooi een klassieke wagen met zijn moderne variant erin. Laat een tijdje goed mixen en giet dan uit op een wit A4-papier. De resultaten zijn soms begeesterend.

Mercedes AMG GT Retro Concept

De epische en nu ook behoorlijk kostelijke Mercedes-Benz 300 SL Gullwing krijgt hierboven een Mercedes AMG GT behandeling. De 300 SL Gullwing was in zijn tijd, 1954, de snelste productiewagen op de baan en krijgt nu de moderne neus van de even indrukwekkende AMG GT.

Aston Martin DB11 Retro Concept

Zowel Sean Connery als Daniel Craig zouden vechten voor de rol van James Bond als ze met deze pracht wagen mogen rondrijden. De elegante neus van de Aston Martin DB11 loopt af naar het scherp achterste van de DB5.

aston-martin-db11

Ford Mustang GT 2017 Retro Concept

Een icoon in wording combineren met een reeds iconische wagen. De Ford Mustang gaat de geschiedenisboeken in als één van de meest gekende muscle cars. Dikke wielen en een krachtige motor waar je dan ook nog is met naar de winkel kan.

ford-mustang

Ferrari LaFerrari Retro Concept

Een mengeling tussen de supercar van de jaren ’80 en Ferrari ’s tak van de Holy Trident. Het klinkt leuker dan dat het er uit ziet. Het is toch wel eerder een verkrachting van de legendarische Ferrari F40.

ferrari-laferrari

Audi R8 Retro Concept

Moest de Audi R8 een wagen zijn uit de jaren ’80 dan zou deze er wel eens zo kunnen uitzien. In onze ogen is het toch goed dat Audi heeft gewacht met een R8 uit te brengen tot de productieversie die we kennen als de Audi R8. Dit is toch wat overkill.

audi-r8

Dodge Charger Retro Concept

Deze ziet er echt zo lekker uit. Dodge maak een gelimiteerde versie van deze wagen, die is dan direct uitverkocht. Die vliegtuig achterspoiler is zo over the top dat het echt juist aanvoelt. Is deze het meest geslaagd van ze allemaal?

dodge-charger

Bugatti Chiron Retro Concept

Toch niet de eerste keer dat wij een Volkswagen Kever/Bugatti Chiron combo zien. Al is deze wel zachter voor onze ogen dan de vorige combo. Toch denken we nog steeds dat de velgen de snelheid van de hypercar niet aankunnen.

bugatti-chiron

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 16:33
afbeelding van Wim

euhm, speciaal :)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws