Deze 3 mobiele racegames staan standaard op onze Smartphone

real_racing_3

Rustig op het werk? Wachten op de bus? Niets op de tv? De kleine die ‘s nachts niet wil slapen? Wij geven je drie mogelijkheden om de tijd wat sneller te laten gaan. Deze racegames hebben we standaard op onze smartphone staan op de Autofansredactie. Maar vertel het niet aan onze baas.

Real Racing 3

Het échte racespel op het circuit waarbij je je vooral moet concentreren op remmen en bochten nemen. De gameplay is te vergelijken met de bekende Gran Turismo-reeks maar dan in een bravere verpakking. Al rijden de auto's best realistisch en kan je emmers en emmers aan content vinden. Achter het spel zitten de knapen van EA, waardoor ze je soms wel onder lichte dwang dwingen om enkele centjes te betalen. Speel je vooral in korte sessies, dan kom je dit probleem niet tegen.


CSR Racing 2

csr_racing_2

Dragrace, dragrace en dragrace! Hebben we al dragrace gezegd?! Twee wagens worden naast elkaar geplaatst en nadien is het volledig aan jou. Bij de start moet je balanceren rond het juiste toerental om je wagen te lanceren! Te laag toerental en je vertrekt sloom, maar een te hoog toerental resulteert in een wheelspin, patineren op z'n Duffels. Na de start moet je alleen maar schakelen op het juiste moment om zo het ritme van je wagen niet te verstoren. Beginnen doe je met hete hatchbacks om via verschillende stadia terecht komen bij supercars. Net zoals Real Racing 3 gratis, al kan je de dingen sneller laten gaan als je af en toe iets klein aankoopt.


Top Drives

top_drives

Het meest tactisch spel van de drie. Starten doe je bij kleine en trage wagens om zo de weg te vinden naar de echte hypercars zoals de Bugatti Veyron en Pagani Huayra. Bij dit spel moet je echt je hoofd erbij houden, wagens beschikken niet alleen over een topsnelheid en acceleratievermogen maar ook over een gripcijfer, soort aandrijving en bandensoorten waardoor je meer moet doen dan alleen maar voor het snelste speelgoed gaan. De gameplay is à la GTA 2 met het camerastandpunt bovenaan en biedt je uitdagingen van dragracen tot een bochtig circuit in de stad over droge en ondergesneeuwde wegen.

Welke racegame hebben jullie standaard op je smartphone staan?

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

tdbt-2019

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws