Ford test gratis je Driving Skills for Life, ook in 2018

ford-drivingskillsforlife-2018_1

Nood aan een degelijke opleiding defensief rijden? Geen centen om die te betalen? Lees dan vooral verder. Ford wil namelijk degelijke chauffeurs op de baan en daarom organiseren ze ook dit jaar weer Driving Skills for Life, voor de vijfde maal al.

Want Ford durft het aan om je gratis te laten deelnemen aan Driving Skills for Life. Er zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Zo moet je beschikken over een definitef rijbewijs en moet je tussen 18 en 24 jaar zijn. Die leeftijdscategorie is niet voor niets door Ford gekozen, jonge mensen leggen namelijk rond die leeftijd de basis voor hun rijgedrag in de jaren nadien.

14 & 15 april

Behoor je tot bovenstaande groep, dan kan je je inschrijven op www.drivingskillsforlife.be. Je kan dan kiezen voor een sessie van een halve dag op de testbanen van Ford in Lommel op 14 of 15 april, of als je in Franstalig België woont op 28 en 29 april in Brussels Kart te Groot-Bijgaarden.

ford-drivingskillsforlife-2018

programma

Wat je er gaat doen? Een heel blik professionele instructeurs van Ford Lommel Proving Ground wordt opgetrommeld om je te bekwamen in 4 aspecten die aan de basis liggen van 60 procent van de verkeersongevallen. Het gaat dan om herkennen van gevaar, controle over de auto, snelheids- en afstandsbesef en de impact van afleiding aan het stuur.

Wij gingen tijdens de vorige edities al eens schuiven en glijden, ons verslag daarover lees je hier.

Ford wil verder gaan en wil ervoor zorgen dat de het correct uitvoeren van de noodstop wordt opgenomen in de rijopleiding. Zolang dat niet het geval is, krijg je de kans om ook dat in te oefenen op hun Driving Skills for Life event.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Céline 21:06
afbeelding van Céline

Beste,

Ik heb een mail ontvangen dat ik geselecteerd ben om mee te doen aan de ford driving skills, nu stond in de mail zaterdag 15/04, maar 15/04 valt op een zondag. Valt de dag zelf uit te kiezen (14 of 15 april) of staat deze vast?
Alvast bedankt!

Wim 08:41
afbeelding van Wim

Beste Céline, ik zou deze vraag stellen aan de organisatie(link in artikel).

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws