Land Rover brengt smartphone op de markt met megabatterij

land-rover-explore-smartphone_01

Want ook in de wildernis heb je nood aan een smartphone waar je twee dagen lang Candy Crush op kan spelen....

Zien we in de auto-industrie vaker dat techbedrijven een auto gaan bouwen (zelfs Apple), dan doet Land Rover nu eens lekker het omgekeerde. Jawel, het Britse automerk heeft tegenwoordig ook een smartphone in haar aanbod. Het is eens wat anders dan zo'n Velar, dat moeten we toegeven. Wat de Land Rover Explore zijn plaats in de smartphonewereld geeft? De potente batterij. Om de wildernis wat aangenamer te maken met een potje Candy Crush.

land-rover-explore-smartphone

Iets specifieker gaat het over een batterij van 4000 mAh (om je een idee te geven; de iPhone X heeft er eentje van 2716 mAh). Koppel dat aan een relatief simpel 5-duims HD-scherm en de Explore blijft twee dagen draaien, zelfs met het scherm heel de tijd aan. Nog een stap verder? Een Adventure-hoesje herbergt nog eens een batterij van 4k mAh. Jawel, 4 dagen standby met het scherm op. Je hebt geen excuus meer om verloren te lopen. Zo'n 680 euro vraagt Land Rover voor de Explore die samen werd ontwikkeld met de Bullitt Group en op Android draait.

O ja, moest je nog twijfelen; uiteraard is 'ie waterdicht (tot 1,8 meter), bestand tegen thermische schokken en hoge temperaturen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
John 21:39
afbeelding van John

Helaas is de mega batterij niet zo mega: een Motorola heeft een E4 plus met een 5000mAh batterij. Als je zoekt naar rugged toestellen dan heeft Cat een S41 model met ook een 5000mAh of een S61 met een 4500mAh batterij.

Nidas Leo 10:15
afbeelding van Nidas Leo

En de Moto Z Force heeft een batterij van 3500mAh en met de Motomods klik je een extra batterij van nog eens 3500mAh er gewoon extra op: totaal 7000 mAh.
Even stevig en ziet er tenminste nog mooi uit ook. ;-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws