Ford Focus doet comic book-camouflage

ford-focus-sedan-spyshot-popart_1

Dat ze bij de ontwikkelingsafdeling van Ford wel zin voor creativiteit hebben, konden we zien aan de eerdere beelden van de Ford Focus met aparte camouflage. Vandaag hebben we plaatjes met comic book camouflage op. Die hoeft er op de productieversie niet af, als het aan ons ligt.

Hebben ze bij BMW en Mazda een artiest die hun productiemodellen van wraps voorziet, bij Ford doen ze gewoon hetzelfde met de test-prototypes. Weg met de saaie grijswitte camouflage op de wagens, sinds Jon Olsson het overnam op zijn supercars is het niet meer exclusief genoeg voor die onopvallende prototypes.

Dan maar over een andere boeg, dachten ze bij Ford. En na het kleurboek dat de [Focus hatchback] was, hebben ze nu een prent uit een stripverhaal over de Focus Sedan gekleefd. Een prent die meteen de aandacht van de lijnen van de Focus Sedan afleidt, want nu willen we alleen maar weten wie Belinda is en waar ze woont. Pop-art is de naam van de kunststroming die hier gebruikt wordt, al moeten we je de naam van de uitvoerder schuldig blijven.

Ohja, foto's zonder camouflage zijn er van de Clipper, al was de begeleidster daar toen niet zo blij mee.

ford-focus-sedan-spyshot-popart
ford-focus-sedan-spyshot-popart

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws