Lachen geblazen: 1 april

bmw-x2-digital-camouflage

Elke jaar hetzelfde liedje. De marketingafdelingen van de constructeurs zetten weer hun beste beentje voor om een net niet geloofwaardig nieuwsbericht naar buiten te brengen.

BMW

Toch is het dit jaar iets minder, 1 april en Pasen gaan blijkbaar moeilijk samen. Beginnen doen we met BMW. Dit is niet de volgende auto van Jon Olsson, nee dit is een nieuwe optie voor de X2 genaamd Digital Camo. Het duurt maar liefst vier dagen om de"verf" aan te brengen, maar het resultaat mag er dan ook zijn!

BMW X2 digital camouflage

Aston Martin

Aston Martin heeft dan weer plannen om zich te gaan mengen in het Moster Jam circus. Na de F1 en WEC wordt dit het derde wereldkampioenschap waar de Britten hun naam aan verlenen. Onder de kap van de truck zit een atmosferische 6.5 liter V12. Dit in combinatie met een elektromotor zou het monster aan 1100 pk moeten geraken, topding!

aston-martin-project-sparta

Lexus

Lexus gaan dan weer aan de slag met jouw DNA. Je hoort het goed, dankzij jouw DNA kan Lexus jouw perfecte match voorschotelen. Raar Lexus, raar...

Honda

Honda denkt er aan om een CR-V cabrio op de markt te brengen. Raar is dat niet. De Evoque Cabrio bestaat en Volkswagen is een T-Roc cabrio aan het overwegen. Slecht ziet dat er zelfs niet uit, zo'n CR-V cabrio.

honda-cr-v-roadster-april-fools

Ford

Ford heeft dan weer monsters verstopt in de persfoto's van de nieuwe Ranger. Het is te zeggen, we hopen dat Ford hier achter zit. Kan jij ze vinden?

ford-ranger-2018
ford-ranger-2018
ford-ranger-2018

McLaren

De beste mop komt van McLaren. Die doen alsof ze met zichzelf kunnen lachen. Grapje, zelfspot is het begin van alle wijsheid, chapeau McLaren!

Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws