Mustang Fever slaat dit weekend toe

ford-mustang-fever-2018-picture-by-mustang-garage_1

Zot van paarden op en onder de motorkap? Dan is Mustang Fever iets voor jou. In Heusden-Zolder vindt dit weekend dé bijeenkomst van Mustangs uit heel West-Europa plaats.

Wie niet bekend is met Mustang Fever, een kleine introductie. In Heusden-Zolder, ergens niet ver van de E314 vind je de Mustang Garage. Eigenaar Adelbert Engler heeft de Mustang vibe in heel zijn lijf zitten. Doorheen de garage vind je zijn collectie van Mustang-schaalmodellen en de passie druipt er van af bij hem en zijn medewerkers.

elk jaar feest

Die passie werd een heel pak jaren terug tot vaste vorm voor toeschouwers herleid tijdens de Mustang Fever, een tweedaags evenement rond de Garage met allerlei animatie en vooral veel Mustangs.

Zin om een dagje ondergedompeld te worden in de V8-wereld van de Mustangs? Dan trek je je boots aan en trek je zaterdag 14 en zondag 15 april naar de Schaapsweg 4 in Heusden alwaar de bijeenkomst doorgaat. Alleen al om met je neus langs de schaalmodellen te snuisteren zou je het moeten doen. Registreren kan op MustangFever.be](https://www.mustangfever.be/), al zijn toeschouwers altijd welkom.

ford-mustang-fever-2018-picture-by-mustang-garage
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws