Bentley's van 2019 zal je in een oogopslag herkennen

bentley-100-jaar_01

Brits luxemerk Bentley is in 2019 honderd jaar oud en dat zullen klanten geweten hebben. Het merk biedt namelijk de mogelijkheid om auto's die geproduceerd worden in 2019 uit te rusten met unieke accenten, die enkel in 2019 beschikbaar zijn. Ga er dus ook maar prat op dat veel klanten die stukken aan zullen vinken.

Elk model van Bentley die wordt geproduceerd tussen 1 januari en 31 december 2019 mag gaan vissen in de bak van de Centenary Specification, een optielijst waarop specifieke zaken staan die het honderdjarige bestaan van het merk moeten vieren. Vooral de logo's zullen gretig aftrek vinden, daar zijn we nu al zeker van. Het gaat dan over de Centenary Gold-insignes die voor en achter een plaatjes krijgen. Het gevleugelde B-logo maar dan met een gouden accent en jaartallen 1919 - 2019 er in vervat.

bentley-100-jaar

Verder kan je de jaartallen ook op je instaplijsten krijgen, al zetten Bentley-eigenaars daar misschien liever hun naam. Ook knap is de aangepaste versnellingspook. Wederom met en gouden randje. Verder in de optielijst merken we nog specifieke logo's voor de velgen en de sleutel, gouden stiksel in het interieur en een aangepaste welkomstverlichting die op de grond schijnt als je jouw Bentley opent in de nacht.

bentley-100-jaar

De gouden kleur is volgens Bentley trouwens een referentie naar de kleuren op vooroorlogse modellen van het merk. 't Is maar dat je het weet.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws