WIN: Knal over Mettet met een VW FunCup!

volkswagen-fun-cup-2016_10

Wedstrijd afgelopen Autofans heeft twee plaatsen verzilverd in een blinkende Fun Cup Racer van Volkswagen. Zin om over het circuit van Mettet te knallen tijdens de introductiesessie van 11 oktober? Natuurlijk heb je zin!

Het is intussen al weer twee jaar geleden dat we zelf achter het stuur kropen van een Kever in Fun Cup-vorm. De racewagen heeft nog weinig van doen met een echte Kever maar de Fun is wel gebleven. De Fun Cup is een formule waarbij een geoefend rijder meedoet aan een race - of een reeks races, als het budget dat toelaat. Tegelijk kan een passagier plaatsnemen in een aantal van de FunCup-wagens. Zo kan ook iemand met weinig circuit-ervaring een race meebeleven.

Op 11 oktober organiseert Volkswagen een Fun Cup Discovery Day op het circuit van Mettet. Hoe ziet de dagplanning er uit? Wel, je kan nog even uitslapen, want je wordt pas om 11u30 in Mettet verwacht om je gerief voor de race te passen, waarna je tijdens een korte lunch kennismaakt met begeleiders, ander rijders en de wagen zelf natuurlijk. Nadien is het tracktime. Eerst als passagier, maar daarna mag je zelf achter het stuur kruipen!

Win-Fun-Cup-Racetime

Win! Win! Win!

Wat je daarvoor moet doen? Je nier aan ons verkopen, een opgezette kever verstopt in het Ter Kamerenbos gaan zoeken of een ellenlange toelatingslijst invullen? Veel eenvoudiger! Laat in de reacties een (leuke) comment na en je maakt kans op de winst. Op 21 september steken we alle deelnemers in een pot en laten we een onschuldige hand op de redactie twee namen trekken. Een onderneming die je trouwens live zal kunnen volgen op onze FB-pagina. Duikt je naam op? Dan krijg je racetijd!

Praktisch

Locatie
Circuit Mettet, Rue Saint-Donat 6, 5640 Mettet

Programma
11u30 : arrival op circuit + passen racewear
11u45 – 12u45: lunch
13u00 – 13u30: briefing
14u00 – 17u00: track time
17u00 – 17u30: drink

Wedstrijd afgelopen, de winnaars werden op 21/9 bekend gemaakt op onze Facebook- en Instagrampagina

Volkswagen fun cup
Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws