Maken of kraken: Range Rover pick-up [Render]

range rover pickup

De immense populariteit van de SUV heeft er voor gezorgd dat Land Rover haar drie kernmodellen heeft doen evolueren naar complete families. Denk maar aan de Discovery Sport, de Evoque en Velar. Waarom ook geen pick-up in het gamma nemen? Digitaal artiest Rain Prisk bedacht alvast het uiterlijk.

Zouden we je tien jaar geleden laten kiezen tussen een pick-up of een cabrio als meest waarschijnlijk nieuwe Land Rover-model, je zou met geen haar aan die cabrio hebben gedacht. Toch heeft het Britse merk anno 2018 een cabrio in het gamma - de Evoque Convertible - maar geen pick-up. Dringend tijd om daar verandering in te brengen, niet? In de wandelgangen zweeft dan ook het gerucht dat de nieuwe generatie Defender wel eens een kanshebber kan zijn om een pick-upbroertje in de stal te krijgen. Al creëert de stijgende populariteit van de pick-up er ook voor dat we nood hebben aan meer luxueuze uitvoeringen. Een Range Rover Pick-Up, iemand?

Beeldbewerker Rain Prisk ging alvast aan het werk en we moeten toegeven dat het resultaat er nog niet eens zo verkeerd uit ziet. Puur op marketing zou je hier al een hoop van kunnen verkopen, daar zijn we zeker van. En of je nou een europallet in z'n geheel achterin krijgt, daar kraait de moderne pick-up-koper niet meer naar.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws