Episch: Toyota doneert nieuwe pick-up aan verpleger voor zijn heldendaad

californie-vuurzee-toyota

Zonder een seconde te twijfelen zette Verpleger Allyn Pierce van het dorp Paradise zijn leven en dat van zijn Toyota Tundra op het spel om patiënten uit het ziekenhuis te redden te midden van de vlammenzee die woedt in Californië. Zijn heldendaad is Toyota alvast niet ontgaan en het merk doneert een nieuwe pick-up aan de man. Held. Zowel Toyota als Allyn.

In het - letterlijke - heetst van de strijd beslissen om met je pick-up door een vlammenzee te rijden om patiënten te redden uit een ziekenhuis...twee keer. Het is een heldendaad die verpleger Allyn Pierce ondernam tijdens de vlammenzee in Californië die ondertussen het stadje Paradise volledig verwoest heeft. Het is net daar waar patiënten vast zaten in het ziekenhuis. Waardoor je deze man echt wel als een held mag bestempelen. Hij deed het werk trouwens niet alleen, want ook de lokale politie, brandweer en andere verpleegkundigen riskeerden hun leven. Met je eigen pick-up door een vlammenzee rijden... dat is toch nog andere koek.

Op de sociale media verscheen een foto van Allyn zijn "marshmallow" Tundra. Een foto die uiteraard massaal werd gedeeld. Tot op het punt dat ook Toyota USA het plaatje oppikte. Het resultaat? Toyota geeft met een simpele reactie te kennen dat ze vereerd zijn om de man te voorzien van een gloednieuwe pick-up. Heldendaden die worden beloond, zo zien we het graag.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Vette Cor 23:55
afbeelding van Vette Cor

Er is nog hoop in de mensheid, altijd fijn om zoiets te lezen.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws