Heerlijk: Levensgrote VW T2 Camper... uit LEGO!!!

Volkswagen T2-camper Lego

In je lokale speelgoedwinkel kan je altijd wel een setje Lego vinden om een wagen in elkaar te knutselen. Dit is iets soortgelijk, maar dan ook weer helemaal anders.

Een tijdje terug was er veel te doen rond een levensgrote Lego Bugatti Chiron die echt kon rijden. Dit keer zien we iets soortgelijk, maar dan niet van één of andere hypercar. Nee, dit keer is het een “uit Lego opgetrokken” Volkswagen T2-camper. Op z'n minst even legendarisch als de Bugatti Chiron.

Legende

De T2-camper is gebaseerd op het model tussen 1967 en 1971, waarbij er op elk detail werd gelet. 6 weken heeft het geduurd voor 2 heren om maar liefst 400.000 steentjes om te vormen naar een exacte kopie van de Volkswagen T2. Dit oog voor detail is mede mogelijk door een 3D-tekenprogramma die de heren hebben gebruikt voor de volledige opbouw.

Volkswagen T2-camper Lego

Van de spiegels tot de antenne en van de welving in de flank tot het hefdak is alles vervaardigd uit Lego en met een hele hoop geduld. Het stopt ook niet aan de buitenkant want binnenin hebben de heren een keuken, kastjes en banken opgetrokken uit de blokjes. Verder kan je ook nog een radio, toilettas en een borden terugvinden in deze prachtige ontwikkeling.

De Lego T2 camper is tot 24 februari te bewonderen naast een origineel exemplaar in de Reise- und Freizeitmesse in Munchen.

Auteur: Auteur: Kenny
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws