Maken of kraken: BMW 7 Reeks Touring [Render]

bmw 7 series touring

Hoewel de Duitse drie alle segmenten opgevuld wil hebben heeft het zich nooit durven wagen aan stationwagens in de limousineklasse. Moet deze 7 Reeks Touring daar verandering in brengen?

Een stationwagen van de Mercedes S-Klasse, Audi A8 en BMW 7 Reeks? Die hebben we tot nog toe niet voor onze neus gekregen. Of toch niet helemaal, want Mercedes waagde zich twee keer wat aan dat segment. De eerste keer met de R-Klasse, al was dat eerder een crossover voor crossovers hip waren. Ook was er de CLS Shooting Brake. Die CLS met koffer was in essentie echter een E-Klasse met andere carrosserie, waardoor er wel pogingen wagen... maar ook niet echt.

Misschien is het aan BMW om daar nu verandering in te brengen. Ze hebben de X7, 8 Reeks, 2 Active Tourer en zelfs die verdomde X2, waarom ook geen 7 Reeks Touring op de markt brengen? Voor de zakenman met een actieve levensstijl. Of wat de marketingafdeling maar weet te verzinnen. Wat vinden jullie van bovenstaande render van X-Tomi Design?

Maken of kraken?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 7 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Waxweazel 14:19
afbeelding van Waxweazel

Zou zoiets niet een beetje te groot of the lang worden ?
Een break in dat segment zou bijna de lengte hebben van een een middelgrote bestelwagen.

Yvesw 15:29
afbeelding van Yvesw

"Een break in dat segment zou bijna de lengte hebben van een een middelgrote bestelwagen." Je bedoelt; de lengte van een BMW X7? :-p :-p

Waxweazel 16:08
afbeelding van Waxweazel

Ik vrees dat de break zelfs nog een stuk langer zou worden.

De vraag is eerder wat een break als toegevoegde waarde heeft om een bestaansrecht te hebben ? Gezien de grote SUV's als directe concurrentie.

4g63 16:37
afbeelding van 4g63

Tov de frietsnijder van vorige keer heeft deze wel een mooier snuitje. Mooie wagen maar m'n huidige sedan vind k al te groot liever kleinere hatchback met bruikbare koffer, deze heeft dat ook maar voor die doos meer uit de ikea rij k dan wel een tweede keer. Fans van shooting brake genoeg dus waarom niet.

Avar 00:05
afbeelding van Avar

Slecht er is al teveel veranderd aan BMW

Yannick 11:05
afbeelding van Yannick

MAKEN! Dan is er binnen 10 jaar vast al ééntje te koop voor 15k :-p

Ronny 13:46
afbeelding van Ronny

Niet doen . Laat de 7 een 7 blijven ! DE limousine .

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws