Maken of kraken: BMW 7 Reeks Touring [Render]

bmw 7 series touring

Hoewel de Duitse drie alle segmenten opgevuld wil hebben heeft het zich nooit durven wagen aan stationwagens in de limousineklasse. Moet deze 7 Reeks Touring daar verandering in brengen?

Een stationwagen van de Mercedes S-Klasse, Audi A8 en BMW 7 Reeks? Die hebben we tot nog toe niet voor onze neus gekregen. Of toch niet helemaal, want Mercedes waagde zich twee keer wat aan dat segment. De eerste keer met de R-Klasse, al was dat eerder een crossover voor crossovers hip waren. Ook was er de CLS Shooting Brake. Die CLS met koffer was in essentie echter een E-Klasse met andere carrosserie, waardoor er wel pogingen wagen... maar ook niet echt.

Misschien is het aan BMW om daar nu verandering in te brengen. Ze hebben de X7, 8 Reeks, 2 Active Tourer en zelfs die verdomde X2, waarom ook geen 7 Reeks Touring op de markt brengen? Voor de zakenman met een actieve levensstijl. Of wat de marketingafdeling maar weet te verzinnen. Wat vinden jullie van bovenstaande render van X-Tomi Design?

Maken of kraken?

Laatst gepubliceerd

Reacties (7)

Plaats een reactie
Yvesw 15:29
afbeelding van Yvesw

"Een break in dat segment zou bijna de lengte hebben van een een middelgrote bestelwagen." Je bedoelt; de lengte van een BMW X7? :-p :-p

4g63 16:37
afbeelding van 4g63

Tov de frietsnijder van vorige keer heeft deze wel een mooier snuitje. Mooie wagen maar m'n huidige sedan vind k al te groot liever kleinere hatchback met bruikbare koffer, deze heeft dat ook maar voor die doos meer uit de ikea rij k dan wel een tweede keer. Fans van shooting brake genoeg dus waarom niet.

Avar 00:05
afbeelding van Avar

Slecht er is al teveel veranderd aan BMW

Yannick 11:05
afbeelding van Yannick

MAKEN! Dan is er binnen 10 jaar vast al ééntje te koop voor 15k :-p

Ronny 13:46
afbeelding van Ronny

Niet doen . Laat de 7 een 7 blijven ! DE limousine .

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws