Nieuwe Toyota GR Supra is vooral.... grijs?!

toyota gr supra colors

Hoewel er nog geen configurator online staat van de nieuwe GR Supra heeft Toyota wel al losgelaten in welke kleurtjes je de Supra zal kunnen bestellen. Het kleurenpalet daarvan is vooral... grijs.

In maar liefst 11 kleurtjes zal je de GR Supra kunnen krijgen, al stappen we dan even mee in Toyota's marketingverhaal. Want niet enkel is het gros exact dezelfde kleur maar dan met anders gekleurde zijspiegels, de overige tinten zijn vooral... grijs. Nee serieus, dan bedoelen we niet saai of veilig maar letterlijk; grijs.

Maar liefst 5 van de beschikbare lakkleuren zijn zwart, wit of een tint daartussen. Zoek je naar kleur, dan schotelt Toyota je felgeel, felrood en blauw voor. Waar is de donkergroene lakkleur die de MK4 Supra sierde? Of het eigenzinnige donkerbruin? En waarom is er geen Flame Orange (van Lexus) als een vette knipoog naar de Fast & Furious filmreeks die de Supra hyperpopulair wist te maken? Zo veel vraagtekens bij de nieuwe GR Supra, hopelijk kunnen we snel achter het stuur kruipen om de "hype" een plaats te geven.

toyota gr supra colors
Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 3 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Jelledr 21:17
afbeelding van Jelledr

Ben ik de enige met heimwee naar het vorige model? Ik vind het echt niets, mis de magie van de echte supra. Het voorlaatste model.

Luc Moortgat 08:13
afbeelding van Luc Moortgat

Jammer dat ie niet mooi is.

Wim 08:55
afbeelding van Wim

ik vind hem wel ok, alleen de koplampen vind ik een beetje een vreemde vorm hebben

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws