Win een slipcursus bij Jesco Auto Training School!

Win Jesco slipcursus Autofans

Vorige week trokken we met een deel van de Autofansredactie op slipcursus bij de Jesco Auto Training School. Lijkt je dat ook wel iets? Goed nieuws! Want we geven samen met Jesco een gratis slipcursus weg! Deelnemen is poepsimpel, de ervaring onbetaalbaar.

Bij Autofans geloven we sterk in de kracht van een slip- en remcursus. Want zelfs één sessie kan je al een stuk bewuster maken van wat er allemaal kan gebeuren tijdens een rem-, slip- of uitwijkmanoeuvre. Na onze opfrisslipcursus vorige week was het voor ons dan ook duidelijk; ook jullie verdienen de kans om de rijvaardigheden bij te schaven. Daarom geven we in samenwerking met Jesco Auto Training School een toegangsticket tot een slipcursus weg. Gratis en verniet!

Deelnemen? Dat is poepsimpel! (her)Bekijk onderstaande video aandachtig en weet ons te zeggen via het formulier helemaal onderaan wat nu dé 3 tips zijn die Jesco Autofans mee geeft. De wedstrijd loopt tot 3 november 2019 23:59. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld op 4 november 2019. Veel succes en... voorzichtig op de baan hè!

WEDSTRIJD AFGESLOTEN

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Jelledr 18:02
afbeelding van Jelledr

Ik kijk er naar uit en blijf er naar uitkijken.
Fijn dat ze echte auto's hebben daar. Alles anders dan een Mazda zijn geen auto's. :-)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws