Maken of kraken? Suzuki Swift Extreme Concept

Suzuki Swift Extreme Concept 2019

Dat we op de redactie fan zijn van de Suzuki Swift Sport is algemeen geweten. Dat ondergetekende grote fan is, een publiek geheim. Maar van deze Suzuki Swift Extreme Concept?

Nee, dit conceptmodel is geen fantasietje van een of andere tuner, maar wel een model waar Suzuki zelf mee uitpakt op de Thailand Motor Expo 2019. De Japanners hebben stevig aan de voorkant gemorreld, met een bizarre mengeling tussen het radiatorrooster van de gewone Swift en de Swift Sport als resultaat. Verder zien we een spoilerlip onderaan de voorbumper, een soort power bulge en luchthappers op de motorkap. En dan hebben we het nog niet over de wielkastverbreders, diffusor of achterspoilers gehad.

Suzuki Swift Extreme Concept 2019

Deze one-off zou Suzuki’s uitwerking zijn van een ontwerpwedstrijd op sociale media. Productieplannen zijn er niet. Maar gesteld dat Suzuki deze wijzigingen netjes incorporeert in een soort speciale Extreme-reeks van de Swift Sport, willen jullie hem dan laten maken? Of toch maar kraken?

Suzuki Swift Extreme Concept 2019
Auteur: Auteur: Wim Bervoets
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
FLP 09:45
afbeelding van FLP

De wielkastverbreders (wel in koetswerkkleur), splitter en bovenste spoiler mogen blijven. Maar de "diffuser", middenspoiler en motorkap gooien ze beter terug weg om het te vervangen door evt een kleine power upgrade.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws