Geschift? Tesla Model 3 krijgt makeover

tesla-model-3-vilner-interior-

Aan een elektrische Tesla valt weinig te modden als het over turbo's of uitlaatgeluid gaat. Dan moet je maar op een andere manier het verschil maken. Welkom in een interieur uit de jaren 80.

Want het Bulgaarse Vilner Garage nam wat kleurpotloden en gaf het interieur een volledige makeover. Geen wijzigingen in de opstellingen - het stuur zit er nog in, de zetels ook. Vilner zorgde wel voor een nieuw lederen kleedje voor wie wat meer opvallender uit de hoek wil komen dan met een gewone Tesla Model 3.

turquoise

Vilner noemt het zelf de "symbiose tussen vorm en functie", al weten we niet helemaal wat ze daarmee bedoelen. Want eigenlijk doen ze niet meer dan vervangen van de gewone bekleding door wat felle kleurtjes. Oranje leder en turquoise is alles wat de klok slaat, al kan je je ook verliezen in het tellen van de vormpjes op het zitvlak van de zetels.

tesla-model-3-vilner-interior

Dezelfde kleuren komen ook terug op de deurstijlen, middentunnel en de dakhemel. Het stuurwiel mag er dan wel nog staan, het dashboard is vervangen door een paneel met houtinleg en een touch screen erop.

tesla-model-3-vilner-interior

Het is overigens niet de eerste Tesla die Vilner onder handen neemt. Eerder gaven ze de Model S ook al een rode toets in het interieur, en experimenteerden ze al met turquoise in een Model X.

Of jij 't mooi vindt? Of is het eerder iets voor lang vervlogen tijden?

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 2 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Luc Moortgat 08:41
afbeelding van Luc Moortgat

Design uit een Porsche van eind jaren 70 gestolen

andre123 18:49
afbeelding van andre123

ze zijn dan toch de instrumenten vergeten te pikken,
want het instrumentenbord blijft even saai kaal en lelijk

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws