Suzuki zet Jimny in voor Rallye Aïcha des Gazelles 2020 [Gesponsord]

Suzuki Aicha Rally des Gazelles 2020

Op 13 maart 2020 start de 30ste editie van de Rallye Aïcha des Gazelles in Marokko. Dat is een rally die uitsluitend door vrouwen gereden wordt, en waar deelnemen belangrijker is dan winnen. Een beetje zoals de Scotland Rally vorig jaar dus.

Het team dat Suzuki dit jaar afvaardigt, is er eentje met Rachel Licata (38 jaar) en Rafaella Szabo Witsel (29 jaar). Witsel, van die voetballer? Inderdaad, Rafaella is fotografe en pilote, en is de wederhelft van Axel Witsel, de Rode Duivel die momenteel bij Borussia Dortmund aan de slag is.

Orgaandonor

Beide dames willen zich inzetten voor Tous ensemble pour Léa, een organisatie die via allerhande hulp het leven aangenamer moet maken van kinderen (en hun ouders) die in ziekenhuizen wachten op een orgaantransplantatie. Verder willen de dames orgaandonatie meer bespreekbaar maken.

Werkpaard van dienst is de Suzuki Jimny van de laatste generatie, die wordt aangedreven door een 1.5 benzinemotor van 102 pk en een inschakelbare vierwielaandrijving. Voor de complexe terreinpassages is er zelfs een korte gearing. Suzuki en "Team 214" pasten de wagen niet aan voor de rally, op de opvallende wrap na.

Hun avonturen volg je - in het Frans - op de website 2rdeGazelles

Auteur: Auteur: Advertorial
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws