Vraag: Wat vond jij van het Autosalon 2020?

Autosalon Brussel 2020

De deuren van de Brussels Motor Show zijn alweer even toe en de gedachten hebben tijd gehad om een oordeel te vellen. Wat vond jij van editie 2020? Laat het ons (en organisator Febiac) weten!

Met meer dan een half miljoen bezoekers waren we dit jaar op het Autosalon van Brussel. Waardoor we als Belg met fierheid kunnen zeggen dat de Brussels Motor Show steeds meer een instituut in autoland wordt. Want terwijl de autosalons van Genève, Frankfurt en Parijs krabbelen om te overleven, lijkt het Salon van Brussel te floreren.

Ongezouten mening

Nu goed, veel volk betekent natuurlijk ook veel meningen. We vragen het ons dan ook jaarlijks af. Hoe beleven jullie eigenlijk het salon? Onder de indruk van het aanbod... of eerder onder druk van je partner? Laat het ons eens weten in de comments!

Spui je trouwens graag ongezouten je mening, dan kan je dat ook bij organisator Febiac doen. Die stelden een ENQUÊTE op om zo editie 2021 nóg beter te kunnen maken. En o ja, je maakt kans op enkele leuke prijzen. Win-win, dus. De link kan je HIER vinden.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws