Uit-tip: Flanders Collection Cars [15 & 16/2]

-

Nog niets te doen, komend weekend, en is zo'n Love Bug Parade niet zo jouw ding? Dan kan je nog altijd afzakken naar Flanders Expo om wat oude wagens te gaan bekijken.

In Gent organiseren ze dit weekend hun oldtimerbeurs. De Lage Emissie Zone laten ze even links liggen, in Flanders Expo kan je wel gewoon terecht voor klassieke wagens. Thema dit jaar is "110 jaar Alfa Romeo". Samen met de Alfa Romeo Club Quadrifoglio Belgio vzw, Ital Mobiel Classics en een aantal privé-verzamelaars zorgen de Italianen voor de sfeer op de beurs. Een tiental historische Alfa's zullen worden opgesteld.

Maar de Alfa's zijn niet het enige waarvoor je kan afzakken naar de beurs. Met 156 standhouders weten de organisatoren de 3 hallen en 12.000m² ruimte goed te vullen.

praktisch

De autoshow is geopend van 10 tot 18, op zowel zaterdag 15 als zondag 16 februari. Een toegangsticketje kost 14 euro aan de kassa, in voorverkoop betaal je 12 euro. Leden van de BFOV krijgen 2 euro korting aan de kassa, op vertoon van hun lidkaart. Kinderen onder 13 jaar mogen gratis binnen, leuk om ze de liefde voor oldtimers bij te brengen.

Flanders Expo vind je aan de Maaltekouter 1 in Gent. Het ligt buiten de Lage Emissie Zone Gent, dus geen angst als je met je oldtimer zou willen arriveren. Wel even opletten dat je niet door Gent zelf rijdt, want de boetes worden snel uitgeschreven.

Alle informatie over Flanders Collection Cars vind je op hun website.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Hippus 17:44
afbeelding van Hippus

Prijs van de parking is 10€ geworden. Stond te lezen in de laatste nieuwsbrief van FCC.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws