Lamborghini brengt recall uit zoals alleen Italianen dat kunnen

Lamborghini Aventador SVJ recall funny

Italiaanse sportwagenbouwer Lamborghini heeft een recall wereldkundig gemaakt voor de Aventador SVJ. Bij 26 exemplaren kan je potentieel de deur niet meer open krijgen langs de binnenzijde. De officiële uitleg van Lamborghini? Het is de schuld van de nieuwe werknemer!

Een goed team is één en ondeelbaar... behalve als je bij Lamborghini werkt, want daar maken ze zonder een zuchtje te verliezen je grootste flaters wereldkundig. Althans, zo lijkt het wel. Want het Italiaanse merk kwam met een eigenaardige uitleg voor een nieuwe recall op de proppen. Die terugroepactie gaat om het feit dat bij 26 exemplaren van de Aventador SVJ het mogelijk is dat je deur niet meer open krijgt langs de binnenzijde. Niet zo handig natuurlijk. De meeste automerken leggen zo'n euvel in een recall uit met technische termen, Lamborhgini doet het met een iets ander flair.

Blame the new guy

Het officiële statement overgemaakt aan de Amerikaanse National Highway Traffic Safety Administration leest als het volgt: "During the assembly a non properly trained new operator may have not correctly engaged the bowden cable pin inside the internal door handles." Vrij vertaalt: de nieuwe rakker aan de assemblageband heeft de pin van de deuren niet juist gestoken. Daar sta je dan, fier als een gieter met je nieuwe functie bij Lamborghini.

Lamborghini Aventador SVJ recall funny

Het Italiaanse merk ontdekte de fout zelf bij een kwaliteitscontrole en kwam tot de vaststelling dat een batch Aventador SVJ's gebouwd tussen december 2019 en januari 2020 met het probleem kampen. Dat er op de dag van ontdekking een hartig woordje met veel gesticulatie en vliegende Lavazza kofiekopjes werd gesproken met de nieuwe werknemer, we kunnen het er alleen maar bij dromen.

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws