Lego Technic Dom's Charger is er voor Fast & Furious-fans (42111)

-

Zijn al je bouwdozen in deze tijden al in elkaar geknutseld, dan kan je binnenkort weer bij LEGO terecht voor een nieuwe. Met deze Dom's Charger introduceert Lego de Fast & Furious-films in het blokjesgamma. Voor wanneer de Supra, LEGO?

Deze Dom's Charger komt er in de Technic-reeks van LEGO. De LEGO Technic doos met serienummer 42111 is dan ook iets meer voor de mechaniekers onder ons dan pakweg de Kever en de Fiat 500 uit de Creator-reeks.

nieuwe film

Dom's Charger is de epische wagen uit de Fast & Furious films. De 1970 Dodge Charger R/T wordt vanaf eind volgende maand op schaal 1:13 aangeboden. Dat is net op tijd om de promo van de 9e Fast & Furious film te ondersteunen, die ook eind april in de zalen te zien zal zijn. Nuja, van zodra corona het weer toelaat.

Dom's Charger Lego Technic 42111 (2020)

LEGO verwerkte 1.077 onderdelen in de Charger, met een hoop details die verwijzen naar de originele filmauto. Behalve de V8 en dubbele wishbone ophanging krijg je ook wat extra nitro in de kofferbak te zien.

Dom's Charger Lego Technic 42111 (2020)

Vanaf vandaag kan je de set al pre-orderen bij LEGO, vanaf 27 april worden de dozen verdeeld onder de winkels en kan je hem gewoon gaan kopen. Kostprijs? 99 euro, ofwel 9 cent per steentje.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Carlos 15:16
afbeelding van Carlos

Mmm nog eentje voor bij den hoop :-p.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws