Autofans aan de podcast: Roadtrip is geboren!

Roadtrip podcast Autofans

Tot op de laatste XLR-kabel waren we klaar om in de podcast te vliegen op het Autofans hoofdkantoor. De lockdown besloot daar echter anders over. Toch stellen we niet uit, Roadtrip is geboren!

Een wekelijkse podcast, dat was één van de vele projecten die we gingen lanceren vlak voor ons Belgenland tot stilstand kwam. Het materiaal stond klaar op bureau en de datum was geprikt... tot op 18 maart België in lockdown ging.

We zouden bij de pakken kunnen blijven zitten maar de content die de voorbije weken de revue passeerde toont wel anders. Want nooit eerder werd er zoveel videocontent geproduceerd bij Autofans. Daar kan vanaf vandaag nog podcast bij. Want elke donderdag zwieren we Roadtrip naar je net én trommelvlies. De eerste aflevering kan je hieronder alvast bekijken/ beluisteren op Youtube, systematisch komt Roadtrip beschikbaar op alle geijkte podcastkanalen.

De opzet van Roadtrip is simpel en bijna poëtisch te omschrijven: Roadtrip is een nieuwe podcast op de digitale snelweg van Autofans waarbij we elke week een afrit nemen om te gaan sightseeën in het automobiele landschap. Kijk, dat weet je dan ook weer. De gastheer is wisselend, net zoals de gasten. Want iedereen uit het automotive landschap is welkom om te komen lallen en lullen of het reilen en zeilen van de autosector.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws