Aan de arbeid: configureer je eigen Lotus Evija!

Lotus Evija configurator

De Britse constructeur Lotus heeft nog niet zo lang geleden zijn eerste configurator gelanceerd. Nu is die uitgebreid. Niet met zomaar de eerste de beste nieuwe versie van de Elise, maar met... de Evija, de volledig elektrische hypercar van 2.000 pk.

De kans dat er ooit een Lotus Evija in jullie of onze garage staat, is even groot als de kans dat er een piano op ons hoofd valt wanneer we straks een nieuwe testauto gaan afhalen. Toch kan het geen kwaad om eens te dromen hoe het zou zijn als je zo’n elektrische Brit effectief kunt bestellen. Door aan de slag te gaan met de configurator bijvoorbeeld.

Lotus Evija configurator

Eerlijk gezegd: zo heel veel heeft die configurator niet om het lijf. Je kunt wat experimenteren met koetswerkkleuren, contrastkleuren en velgen, en that’s it. Maar dat neemt niet weg dat je wel enkele kekke combinaties kunt samenstellen, en aan het dromen kunt. En als je die Euromillions eindelijk gewonnen hebt, zal je ongetwijfeld een volledig eigen kleur kunt kiezen als je nog een extra zak ponden meeneemt naar Lotus.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws