BMW 4 Reeks: Hoe configureer jij je neusgat op wielen?

BMW 4 Reeks configurator belgie

BMW heeft de configurator van de nieuwe generatie 4 Reeks coupé online gezwierd. Je weet wel, die auto met de veelbesproken grille. Hoe stel jij je optimale 4 samen? Schreeuwerig? Of eerder subtiel?

De 4 Reeks staat nu al te boek als één van de meest besproken BMW's van de voorbije jaren. De oorzaak daarvan hoeven we niet aan te wijzen, dat wijst de 4 maar al te graag zelf aan met zijn spraakmakende grille. Ben je ook benieuwd hoe je die grille op wielen samen kan stellen? Wel, goed nieuws, want BMW heeft de configurator online gezet. Waardoor je meteen ook een idee krijgt wat de coupé nu juist moet kosten.

Doe jij beter?

Bij de start heb je de keuze uit 4 versies, een 420i, 430i, 420d en M440i. Tikken wij de 430i aan met sportautomaat, dan zijn we gestart aan 50.855 euro. Tikken we dan nog oranje lak aan, want knappere velgen, zilveren raamomlijsting en wat andere spullen, dan tikken we af op zo'n 57.000 euro. Dat het oranje niet ieders smaak is, dat geven we toe. We dagen je dan ook uit om de mooiste combinatie te maken voor deze nieuwe 4 Reeks!

BMW 4 Reeks configurator belgie

Zelf configureren? Dat kan HIER

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws