De ultieme villa voor de autofreak in Schilde

Ferrari 550 villa Schilde

Hugenholtz, de naam zegt u misschien niet direct iets, maar toch is het automotive royalty van de lage landen. John Hugenholtz was namelijk, naast directeur van circuit Zandvoort, ook tekenaar van het circuit van Zolder, Suzuka(Japan) en Hockenheimring.

John is jammer genoeg al een tijdje overleden. Maar zijn zoon Hans heeft met meer dan 100 racerijoverwinningen de fakkel meer dan overgenomen. Hans is ondertussen 70 en heeft een mooie collectie bijééngespaard.

Zoals wel vele Nederlandse captains of industry heeft Mr. Hugenholtz een huis in de groene rand rond Antwerpen. In Schilde, de parel der voorkempen, heeft Hans niet 1 maar 2 lots op de kop kunnen tikken. In 2010 zette hij een extra huis op het perceel dat dienst doet als garage + loft. Compleet met werkgedeelte, wasstraat en showroom. En zoals dat gaat: hoe meer plaats, hoe meer wagens.

Hans rijdt nog met al zijn wagens. Van een Ferrari 550 Maranello tot een Shelby Mustang 350GT uit 1965, al is er voor dagelijks verkeer nog een Taycan en Range voorhanden. In de galerij kan je even wegdromen van zo'n garage, alle info over de villa die te koop staat vind je hier.

villa schilde met grote garage
Auteur: Auteur: Wim
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws