Vijf leuke cadeaus voor de autoliefhebber

Vijf leuke kerstcadeau's voor Autofans

Nu de feestdagen in aantocht zijn, zoeken we allemaal naar kerstcadeautjes waarmee we vrienden en familie kunnen plezieren. Wij lijsten vijf fijne kerstcadeau's op.

Het is een vreemde Kerst, eentje waarin je je familie niet kan zien. Eentje ook waarin je eigenlijk weinig meer te vertellen hebt dan de uitslag van je recentste test. Want alles is stilgevallen en je moet om middernacht weer thuis zijn. Toch is deze donkere periode nog altijd het moment om je naasten te plezieren met een cadeautje. Maar wat moet je dan kiezen? Wij keken even rond en lijstten vijf cadeautjes op.


Le Grand Tour de Belgique

Rondrijden langs warme kusten en parelwitte stranden kan nu even niet. Maar je kan nog wel naar de Ardennen of naar andere plekjes in ons land. In Le Grand Tour de Belgique vind je de mooiste routes voor jou en je bubbel. Maar niet verder vertellen, he?

le grand tour de belgique boek

Het boek is nu te koop voor 50 euro op de website van TheGrandTouringCompany.


Meguiars Ultimate Wash Bucket

Als je toch nergens heen mag, dan kan je die auto wat gaan poetsen. Toegegeven, de temperaturen zijn er niet helemaal naar, maar niets houdt je tegen om de wagen in de garage te zetten en op te poetsen. En nadien, waarom niet, de opgepoetste auto in je living.

meguiars kits

Voor 100 euro voor de Ultimate Wash Bucket heb je in onze ogen de ultieme kit beet, met 45 euro is de Meguiars Essential kit dan weer wat cadeauvriendelijker Meguiars website.


LEGO sets met wielen

Bij LEGO hebben ze een heel gamma voor de autoliefhebber. Van de Speed Champions reeks tot de LEGO Technic Lamborghini Sian, elke bouwer vindt er wel zijn gading.

 42115 lego technic lamborghini sian

Wel even opletten, want veel van de producten zijn bij LEGO zelf voorlopig out of stock. Prijzen gaan van 15 euro voor de Speed Champions reeks tot 300 euro voor de Technic Lambo.


Garage Rock

Rockzangers en hun auto's, of album covers waar een auto op staat, als het met muziek en auto's te maken heeft, dan kan het in Garage Rock. 228 pagina's boordevol anekdotes van de hand van auteur en motorrijder Pieter Ryckaert, met illustraties van Ryan Roadkill.

Verdeeld bij Waft, in Antwerpen voor 50 euro. Da's lekker dichtbij en makkelijk. En als je er toch bent, neem je waarschijnlijk een aantal andere schitterende autoboeken mee.


Lamborghini Espresso

Even een snelle kop koffie voordat je naar je werk vertrekt? Bij Lamborghini hebben ze daaraan gedacht. Geen koffiemachine, want die kies je liever zelf, wel een set met twee tassen en ondertassen met je favoriete merk erop. In zwart, zoals je koffie, of wit dat is er ook.

Je vindt de set voor 60 euro op de shop-site van Lamborghini zelf.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Tags

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws