Playmobil Bulli T1 (70176) voor wie niet wil bouwen

Playmobil heeft lange tijd merkloze wagens verkocht in hun gamma. De afgelopen jaren kwam daar verandering in met de Porsche-sets en nu is er ook een Volkswagen.

Playmobil bouwde na lange tijd de Volkswagen T1 Campingbus na op schaal 1:18. Perfect voor bij de bestaande poppetjes te zetten om hen de vrolijkste avonturen te laten beleven.

open dak

De bus meet 25 centimeter lang op 11 centimeter breed en 13 centimeter hoog. De set zelf bevat 74 onderdelen en het goeie is dat je hem niet helemaal zelf in elkaar hoeft te zetten. Dat deed Playmobil voor jou. Je hoeft gewoon de hippie-poppetjes erin te zetten en je kan er mee spelen. De T1 is uitgevoerd als kampeerauto met dakimperialen en krijgt de zo bekende rood-witte kleurencombinatie. De openklappende deurtjes bevatten ook wat speelstukken zodat je bijvoorbeeld een buitenkeuken kan maken. Verder kan je het dak eraf halen om zo ook de binnenkant te bekijken.

Op de website van Playmobil vind je de set voor 54,99 euro met gratis verzending, al zullen er wel wat websites zijn die hem aan een lagere prijs verkopen.

Wie nog meer Playmobil Volkswagens wil, kan daarvoor terecht bij de Beetle-set (70.177).

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 1 reactie

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Wim 15:50
afbeelding van Wim

mooi!

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws