Fast & Furious Twin Turbo horloge kost... 485.000 euro!

Fast and Furious Twin Turbo watch

Om de twintigste verjaardag van de Fast & Furious-filmreeks te vieren heeft horlogemaker Jacob & Co. een tot 9 stuks gelimiteerde uurwerk op de markt gebracht. Die Fast & Furious Twin Turbo kost een aardige 485.000 euro. Hey, je bent een fan, of je bent het niet.

Hoewel we een speciale uitlaat- of spoilerreeks bij Auto5 verwachtten om de twintigste verjaardag van Fast & Furious te vieren, heeft het team besloten een net iets andere toer op te gaan. In samenwerking met luxehorlogemerk Jacob & Co. is de Fast & Furious Twin Turbo tot stand gekomen, een uitermate exclusieve en fraai afgewerkte horloge die gelimiteerd is tot 9 stuks.

Supra-GT-R

De quarter mile meten in je Toyota Supra of Mitsubishi Eclipse was nog nooit zo decadent. Want het uurwerk draagt een prijskaartje van 485.000 euro. In ruil krijg je een horloge met een reliëf van een Toyota Supra en Dodge Challenger achter het klokwerk. Die moet knipogen naar de grote finale in de eerste film. Dat de Supra evengoed een Nissan GT-R kan zijn heeft zonder twijfel iets met merkenrechten te maken. Enfin, nogmaals, voor 485.000 euro mag je niet te veel verwachten, toch?

Hoe dan ook, de horloge zelf lijkt een complete technologische tour de force van titanium, koolstofvezel, saffier en meer bewegende onderdelen dan dat er botten in je lichaam zitten. Of de toevoeging van Fast & Furious accenten het niveau naar boven haalt is een ander verhaal. Misschien gewoon bij een gepersonaliseerde NOS-fles moeten blijven, Universal Pictures?

Auteur: Auteur: Yves
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws