Win duo vipticket voor Zoute Grand Prix 2021 (zondag 10/10/'21)

Zoute Grand Prix tickets Autofans

Autofans mag dankzij Audi duo viptickets t.w.v 550 euro weggeven voor de 12de editie van de Zoute Grand Prix! Zin om op zondag 10 oktober naar enkele mythische oldtimers en supercars te gaan kijken in Knokke-Heist met een hapje en een drankje en de exclusieve Bonhams-veiling mee te pikken? Waag je kans!

Update: einde wedstrijd, proficiat Yves en Olivier Vanaf morgen opent de alweer 12de editie van de Zoute Grand Prix haar deuren, een festijn voor fans van hallucinant zeldzame oldtimers en supercars. Waardoor de komende dagen (van 07/10 tot 10/10) de omgeving van Knokke-Heist bijna een must is voor elke autofan om de meest zeldzame bolides te spotten. Dankzij Audi België mag Autofans twee duo viptickets (t.w.v 550 euro) weggeven voor de Zoute Grand Prix op zondag 10 oktober. Kijk, zeg nu nog eens dat we niet sympathiek zijn!

VIP TICKET INFO

Maar wat kan je nu juist doen met zo'n vipticket vraag je je waarschijnlijk af? Wel, veel:

• Private Parking met shuttle service naar locatie
• Car expo met merken zoals Audi, Bugatti, Lamborghini,...
• Exclusieve toegang tot ZOUTE GP SHOP
• Open Bar & Walking Dinner
• Toegang tot Zoute Sale-veiling van Bonhams
• Genieten van diverse kunstverzameling

HOE WINNEN

Hoe je zo'n ticket kan winnen? Simpel! Vind welke zeldzame Bugatti er zondag geveild zal worden, vul onderstaand formulier in en misschien krijg je wel twee dagtickets in de bus voor de Zoute Grand Prix 2021 op zondag 10 oktober. Veel succes!

Update: einde wedstrijd, proficiat Yves en Olivier

Auteur: Auteur: Autofans
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie