Jong geleerd: Deze gelimiteerde kinderbuggy is gebaseerd op Mercedes-AMG GT 4-door

Mercedes-AMG-Kinderwagen-Buggy

Mercedes introduceert een tot 299 stuks gelimiteerde kinderwagen die je jongste spruit het gevoel moet geven plaats te nemen in een Mercedes-AMG GT 4-Door. Want alleen maar het beste is goed genoeg, toch?

Geen voorwerp zo onhandig als een buggy, geen voorwerp zo belangrijk als een buggy wanneer je een kleine spruit hebt. Mercedes introduceert nu in samenwerking met kinderwagenmerk Hartan een tot 299 stuks gelimiteerde buggy die zijn inspiratie haalt bij de Mercedes-AMG GT 4-door. Fout? Of net heel vet?

Rode racestiksels

Net zo snel als die AMG GT 4-Door zal deze buggy - gelukkig - niet gaan. Waardoor de kinderwagen vooral visueel een ode brengt aan de bazenbak van Mercedes. Te beginnen met de wielen die recht van een échte AMG lijken te komen. Daarnaast krijg je zwart leder met rode stiksels op de handvaten, wordt er voor het zitgedeelte Dinamica microvezel gebruikt (net zoals in een AMG) en krijg je een unieke rood/zwarte-kleurstelling op de kap.

Mercedes-AMG-Kinderwagen-Buggy

Of het resultaat echt mooi is... dat laten we in het midden. Al kunnen we ons inbeelden dat een extreme Mercedes-fan het hier helemaal warm van krijgt. Misschien koelt de liefde wat af door de prijs, want die bedraagt naar verwachting vlot meer dan 1.100 euro. Dan toch maar gewoon een draagzak gebruiken?

Mercedes-AMG-Kinderwagen-Buggy

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
this 13:46
afbeelding van this

Genoeg buggy's die rond de 1000-1500 euro hangen. Als de kwaliteit hier ook zo goed is, lijkt 1100 euro mij totaal geen gekke prijs. Integendeel. De tweedehandse waarde zal vast hoger liggen dan mainstream merken van deze prijsklasse.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws