Full option: Dit kost Porsche 911 Turbo S met alle opties aangevinkt!

Porsche 911 Turbo S Full Option Autofans

Budgetbewuste kopers bedienen we tegenwoordig op hun wenken met de nieuwe rubriek "optiefans". Wat als geld echter geen probleem is en je derhalve élke optie aanvinkt op een auto? Tijd voor "full option"!

Geef maar toe, ook jij hebt je ooit afgevraagd hoe je wagen er uit zou zien als élke optie aangevinkt was. Helaas moet een mens vaak keuzes maken. Waardoor navigatie meestal voorrang krijgt op stoelkoeling, ook al gebruik je tegenwoordig Waze voor je navigatie. Nu goed, wat als je daadwerkelijke élke optie aanvinkt op een auto. Krijg je dan monsters van Frankenstein? En wat met de prijs? We zochten het uit met de Porsche 911, een notoire optiebudgetvreter!

69... gniffel

Als basis nemen we alvast de 911 Turbo S Cabriolet. Reden? Met een basisprijs van 248.000 euro is dit meteen dé duurste 911 die je momenteel kan kopen. Goed begonnen is tenslotte al halfweg. Daarna weten we in no time een vlotte 60.000 euro toe te voegen aan de basisprijs. Met dank aan het exclusieve lederpakket binnenin dat even 10.000 euro aan de prijs toevoegt.

Porsche 911 Turbo S Full Option Autofans

Daarnaast geeft Porsche je eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Al moeten we toegeven dat we bewust voor een vrij "brave" kleurstelling gingen. Duur hoeft tenslotte geen wansmaak uit te stralen. Met een prijs van net geen 3.000 euro is de rode lakkleur op onze 911 zowaar een koopje! Zonde dan ook, dat we het subtiele uiterlijk verpesten met een gepersonaliseerde set stickers. Voor amper 1.000 euro kan je de cijfers "69" op de flank van je sportwagen laten zetten. Kijk, respect moet je afdwingen.

Porsche 911 Turbo S Full Option Autofans

Eenmaal de personalisatietoer op wist Porsche ons ook te verleiden om gepersonaliseerde instapdrempels te bestellen. Voor amper 1.200 euro krijgen we daardoor het Autofans-logo te zien wanneer de deur open gaat! Het is te zeggen: de tekst "Autofans" in lettertype Porsche next TT. Reken daar nog alle kleine goodies bij op zoals een neuslift van vlot 2.000 euro en je ziet meteen hoe je aan de finale prijs van 308.000 euro komt. Of we zelf zoveel geld zouden betalen voor een vrij anoniem Porsche (minus de 69 op de flank)? Ach, een kale 911 Carrera van 115.000 euro zou ons ook al best gelukkig maken.

Porsche 911 Turbo S Full Option Autofans
Porsche 911 Turbo S Full Option Autofans

Laatst gepubliceerd

Reacties (4)

Plaats een reactie
Techno Patat 22:06
afbeelding van Techno Patat

Is de autofans instap verlichting dan ook los te verkrijgen in andere letters als de auto naar de volgende eigenaar gaat? Of krijg je ‘gewoon’ Porsche ook mee om er in te steken als je hem doorschuift :D?

Yvesw 10:36
afbeelding van Yvesw

Once Autofans, always Autofans... ;-)

Techno Patat 14:31
afbeelding van Techno Patat

Autofans wel, maar 3S gaat niet iedereen kunnen waarderen :D

John 14:50
afbeelding van John

Het kan nog iets duurder: 309.362,93 EUR voor een gelimiteerde 911 Sport Classic full option, (standaardprijs 297.308,91 Eur*) , heel veel opties zijn er dus niet meer. Die gepersonaliseerde deurlatten heb ik zelfs niet gevonden.

*Inclusief horloge van 12.710 Eur

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws