Bedek je ogen: Maserati's configurator laat twijfelachtige designkeuzes toe

Maserati configurator 2022

Ben je net zoals ons een autofan in hart en nieren, dan grasduin je wel eens door de configuratoren van verschillende automerken. Maserati heeft een relatief nieuw exemplaar... en laat zeer twijfelachtige configuraties toe. Een knaloranje Ghibli met neongroene velgen en geel/blauwe striping? Nessun problema signore!

Maserati staat bij het grote publiek te boek als een automerk met een bepaalde fijnzinnigheid. Een automerk voor connaisseurs van de fijnere waren des leven. Althans, dat is toch het imago dat Maserati uit wil stralen. Gek is het dan ook dat het haar klanten compleet carte blanche geeft bij het samenstellen van een auto. Want we hebben eerder al geleerd; geld koopt daarom niet smaak.

Wat is dit?!

We vielen dan ook bijna van onze configuratiestoel toen we even grasduinden door de configurator van Maserati. Het Italiaanse merk laat namelijk absurde configuraties toe. Wat te denken van die knaloranje Ghibli met neongroene velgen en geel/blauwe striping van hierboven? Nog erger? Kijk dan maar eens hieronder naar hoe we onze ideale (niet dus) MC20 configureerden. In het Hypergroen met een aquablauwe snuit en witgelakte velgen. Ik weet niet of we hier blij, of net heel droevig van moeten worden.

Maserati configurator 2022

Zelf zin gekregen om de Maserati van je nachtmerries samen te stellen? Dat kan via deze configurator

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws