Schrijf je nu in voor de Autofans workshop pro autofotografie ism Sony

Workshop autofotografie Autofans

Laatste kans: extra 5 plaatsen bijgekregen Ook dit jaar organiseert Autofans in samenwerking met Sony en Foto Robyns een workshop autofotografie voor pro-fotografen die zich willen bijscholen in het op de gevoelige plaat leggen van heerlijke scheurijzers. Dit jaar trekken we op maandag 3 oktober naar het Circuit van Zolder.

Autofotografie, het is letterlijk een vak apart. Want auto's op de gevoelige plaat zetten, het vergt een bepaalde finesse. Niet enkel het zoeken van juiste hoeken of accenten van de auto zijn belangrijk, het geheel moet mooi staan in de omgeving. Waar moet je juist op letten en wat zijn de hoeken die je moet hanteren voor autofotografie? Maar evengoed; met welke set-up haal je het onderste uit de autofotografiekan?


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want vorige workshop was snel uitverkocht.


Het recept

Autofans biedt samen met Sony Benelux beginnende en enthousiaste fotografen de kans om ondergedompeld te worden in de wereld van autofotografie onder begeleiding van een Sony-ambassadeurs Arnout, Ferre en Jasper. Dit jaar duiken we in de wereld van panning en lightpainting. Tijdens de workshop krijg je toegang tot cameramateriaal van Sony en zal je deelnemen aan een theorie-, praktijk- en nabewerkingsessie. Autofans zorgt voor flitsende elektrische auto's op een al even flitsende locatie om je zintuigen te prikkelen.

De info

De workshop zal doorgaan op maandag 03 oktober 2022 van 10u u tot 16u op het befaamde Circuit Van Zolder. Autofans en Sony Benelux voorzien een broodjeslunch inclusief drank. Inschrijven kan je hieronder en kost 150* euro per persoon . Elke deelnemer krijgt tevens een voucher van 100 euro voor de aankoop van Sony-cameramateriaal.

workshopfotografie sony autofans

TL;DR

Wat: Pro Workshop autofotografie Panning & Lightpainting
Wanneer: maandag 03 oktober 2022
Tijdstip: 10u to16u
Waar: Circuit Zolder
Adres: Terlaemen 30, 3550 Heusden-Zolder
Prijs: €150* p.p. (incl. voucher van 100 euro voor Sony cameramateriaal bij Robyns)(*150 euro ex btw voor btw plichtigen, 150 incl. btw voor particulieren)


Inschrijven kan via deze link. Schrijf je snel in want de vorige workshop was snel volzet.


workshopfotografie sony autofans

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws