Raadjeplaatje: Audi lanceert nog 3 RS-modellen in 2013, maar welke?

Raadjeplaatje: Audi lanceert nog 3 RS-modellen in 2013, maar welke?

Audi presenteerde zopas de RS5 Cabriolet aan de pers. Ook de RS6 schiet binnenkort uit de startblokken. Maar Audi plant nog wat extra RS-modellen zo leren we uit deze afbeelding. Raad jij even mee welke?

Het zou maar wat simpel zijn om in het wilde weg namen beginnen te roepen. De A3 is pas vernieuwd en dus laat een RS3 nog wel even op zich wachten. Eén van de wagens zou wel eens de eerder vermelde RS6 kunnen zijn. Daarnaast zien we nog een iets hoger model, dus dat kan wel eens de RS Q5 zijn. Die zou voorzien worden van een benzinemotor, naast de diesel in de SQ5. Blijft er nog één afgedekt model over, waarvan de geruchten de ronde doen dat het om een RS7 zou gaan.

Wat denk jij, welke wil jij er nog graag bij zien? Laat het achter in de comments.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Carlos 14:39
afbeelding van Carlos

De nieuwe RS6, RS7 en de Q3RS.
Deze zouden het moeten zijn.

Waarom er ineens een Q3 RS wordt gemaakt, god mag het weten. Het concept model dat ze in China hebben voorgesteld zou in de zelfde lijn gaan liggen.
Ze mogen gerust denken aan een SQ7 of inderdaad zoals jullie zeggen een RSQ5. Althans deze laatste er nog niet rap zal komen sinds de SQ5 nog maar recent is uitgebracht.

Yvesw 13:43
afbeelding van Yvesw

Natuurlijk komt de Q3 RS er. China is weg van deze bakjes! Wat hebben wij trouwens nog in de pap te brokken, Europa, het 3de wereldland van de toekomst? Constructeurs bouwen nu eenmaal wagens voor een markt die ze wil kopen. Neem het van mij aan, nog max twee generaties en de Golf zal er enkel nog zijn in - de door de Chinezen geliefde - sedan uitvoering (met een koffer dus).

Carlos 16:03
afbeelding van Carlos

Yves, het gaat er mij om waarom er ineens een RS model moet komen van een Q3 en niet eerst, zoals ze altijd werken, een S model ;-).

Yvesw 16:54
afbeelding van Yvesw

@Carlos: Wie weet launchen ze de "S" nog eventjes tussendoor ;-)
De SQ5 TDI kreeg ook amper aandacht :-)

Carlos 10:30
afbeelding van Carlos

De SQ5 heeft in ieder geval mijn aandacht :D

Yvesw 10:56
afbeelding van Yvesw

Ik ben er ook benieuwd naar! ;-)

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws